Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 23 de juny de 2018 | 17:43 |

El CAE i Ampans comencen la formació dels col·laboradors de la 15a Setmana de Jocs al Carrer

Imatge CAE

Primera sessió formativa de la Setmana de Jocs al Carrer

6/4/2017

 

El CAE ha dut a terme aquesta setmana la primera sessió formativa amb alguns dels voluntaris d’Ampans que col·laboraran a la 15a Setmana de Jocs al Carrer. Per setè any consecutiu, el CAE comptarà amb l’ajuda de la Fundació Ampans durant aquesta activitat, que enguany tindrà lloc del 4 al 8 de setembre i que a cada edició intenta millorar la qualitat d’aquesta participació.

 

Per aquest motiu i com a novetat, les dues entitats ja han començat a treballar en la formació dels voluntaris i no han volgut esperar al mes de juliol, tal com s’havia fet fins ara. Enguany es durà a terme una sessió formativa cada mes amb l’objectiu que les persones d’Ampans tinguin més temps per aprendre els jocs que s’utilitzaran durant la Setmana de Jocs al Carrer i puguin familiaritzar-se amb ells abans que arribi el moment de dinamitzar les places de la ciutat. A més, durant aquest temps podran provar els jocs a La Renaixença i dur a la pràctica el què han après.

 

Des de l’any 2011, el CAE i Ampans mantenen una estreta col·laboració al voltant de la Setmana de Jocs al Carrer, incorporant persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental provinents de la Fundació Ampans en els equips dinamitzadors de les diferents places.