Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 18 de desembre de 2018 | 16:47 |

El CAE es consolida en la gestió dels serveis juvenils de Manresa

Imatge CAE

19/12/2017

 

El CAE es consolida com a entitat dinamitzadora dels serveis juvenils de Manresa assumint de nou la gestió i dinamització del Servei d’Informació Juvenil i del Casal de Joves La Kampana per als propers anys. Al llarg de l’estiu d’Ajuntament de Manresa va convocar nous processos de licitació de la gestió d’aquests dos serveis, dels quals el CAE n’ha estat l’entitat guanyadora.

 


El CAE va assumir la gestió i dinamització del Servei d’Informació Juvenil de Manresa l’any 2005, fent el relleu a l’entitat cultural Bloc. En aquelles èpoques no existia el servei d'informació com a tal i a Manresa hi havia dos punts d’informació juvenil independents: un a l’institut Lacetània i l’altre al Casal de Joves La Kampana. En aquests anys de gestió del CAE es van unificar els dos punts crean l'actual servei, es van posar en marxa un nombre molt important d'actuacions descentralitzades a centres educatius i universitaris de la ciutat i, darrerament, el servei s'ha incorporat a l'estructura de l'Oficina Jove del Bages.

 

Pel que fa al Casal de Joves La Kampana, el CAE en va assumir la gestió i dinamització l’any 2013 després que aquest equipament passés a dependre de la Regidoria de Serveis Socials. En aquests prop de cinc anys el CAE ha ampliat la diamització del servei amb el disseny i l'execució de diferents programes juvenils complementaris entre els quals cal destacar dos projectes europeus de mobilitat juvenil.

 


En aquest nou període de gestió, els dos serveis dependran de la Regidoria de Joventut, un fet que amplia les possibilitats de coordinació entre ells i augmenta el potencial de la Regidoria de Joventut per dur a terme polítiques i actuacions dirigides a la totalitat de la població juvenil de la ciutat.