Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 27 d'abril de 2018 | 06:34 |

El CAE busca voluntaris i voluntàries per a la Moguda a l'Agulla

Imatge CAE

18/4/2017

 

El dissabte 6 de maig el CAE celebrarà la 19a edició de la Moguda a l’Agulla.


L’organització d’un acte com aquest requereix un nombre molt important de persones que a nivell voluntari puguin donar resposta a les diferents tasques organitzatives: muntatge, monitoratge d’activitats, desmuntatge, etc. Per aquest motiu, des del CAE es fa una crida per trobar persones interessades en col·laborar en la Moguda.


S’han programat dos torns: el primer, el dissabte de 10 a 2/4 de 2 del matí, ajudant a fer el muntatge de la infraestructura –carpes, pancartes, activitats...-; i el segon, de 4 a 8 de la tarda, fent les activitats i ajudant a desmuntar. També hi ha la possibilitat de participar en els dos torns. En aquest cas, les persones que col·laborin en els dos torns podran quedar-se a dinar al Parc de l’Agulla conjuntament amb l’equip organitzador.


Les persones interessades podeu emplenar el formulari que trobareu al final de la pàgina d'aquest enllaç o bé posar-vos en contacte amb el CAE a través d’una trucada telefònica (93 872 57 89) o a través d’un correu electrònic (cae@cae.cat).