Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 25 de maig de 2019 | 07:43 |

El 9 de juny arriba la cursa per parelles més esperada de Manresa

Imatge CAE

15/5/2018

 

Aquest divendres 18 de maig s'obren les inscripcions a la 4rta edició de la Manresa Express, la qual tindrà lloc el dissabte 9 de juny.


El tret de sortida es farà a les 10h a la Plaça Milcentenari i el recorregut d’aproximadament 17 km constarà com cada any, d'una sèrie de proves distribuïdes per Manresa en mode gimcana.


Els participants competiran en parelles i hauran de resoldre aquestes proves en el menor temps possible per tal de poder seguir avançant fins a arribar a la línia de meta els primers.


Com l'any passat, tant pel tret de sortida com per esperar l'arribada a meta, la banda de percussió Batrakes estarà animant als participants amb els seus ritmes.


A més a més, l'edició d’aquest any compta amb la col·laboració de 5 entitats o establiments que dinamitzaran els reptes d’algunes proves.

Com a novetats d'aquesta edició, tenim el "llibre vermell" i "l'enikma". A cada prova s'haurà de signar el "llibre vermell", d'aquesta manera les parelles participants sabran en quina posició es troben i podran deixar-se missatges. A més a més, les parelles que no vulguin ser penalitzades amb un minut en el tret de sortida, hauran de resoldre correctament "l'enikma" a l'hora d’omplir el formulari d’inscripció.

 

 

 

+ informació i inscripcions