Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 12 de juliol de 2020 | 00:56 |

El 0,7 de l´impost de societats ja es pot destinar a finançar projectes socials

Imatge CAE

10/7/2019

 

 

El CAE accedeix a les subvencions amb que es concreten aquestes finalitzats socials i a través d'elles desenvolupa el projecte Tarasca

 

 

A partir de l’1 de juliol, les empreses tenen una nova oportunitat de ser solidaries a l’hora de tributar per l’impost de societats i per això les que marquin la casella corresponent destinaran el 0,7 de la quota que declaren a finançar projectes socials.

 


És a través d’aquesta línea de subvencions on des de el CAE s’accedeix per subvencionar Tarasca, un projecte que treballa competències amb adolescents mitjançant el joc.

 

 

El projecte Tarasca s'articula en mòduls formatius d'unes 30 hores d'intervenció cadascun, adreçats a alumnes entre 13 i 15 anys, prèviament seleccionats des dels centres educatius i els instituts. El projecte es desenvolupa setmanalment, amb la presència de la figura d'un dinamitzador-educador al centre treballant amb un grup estable d'entre 10 i 15 nois i noies. En les sessions es treballen hàbits, competències i actituds, com ara la comunicació, el treball en equip, el lideratge, la competitivitat, la motivació, l'autoestima i el respecte.

 

 

 

Enguany, el projecte ha arribat a la 18ena edició. En tots aquests anys s’han fet un total 107 mòduls formatius fets en els quals han participat més de 1.300 alumnes.