Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 25 de juny de 2019 | 10:17 |

Comencen les votacions del projecte Keep Calm & deixeu-nos dir la nostra

Imatge CAE

9/4/2019

 

S’inicien les votacions de les quatre propostes finalistes

 

 

El Casal de Joves La Kampana, conjuntament amb el CAE i l’Ajuntament de Manresa, obren el termini per votar la proposta guanyadora del taller de participació juvenil Keep Kalm & deixeu-nos dir la nostra. Fins al 30 d’abril, tots els joves i les joves de Manresa podran votar una de les quatre propostes finalistes a les urnes que trobaran al Casal de Joves La Kampana o als Punts d’Informació que hi ha setmanalment al pati dels instituts de Manresa. La proposta guanyadora es durà a terme durant la programació de l’estiu jove 2019 i entre les persones que hagin participat en aquesta votació es realitzarà un sorteig d’una peça de roba de la botiga freaky shop de Manresa.

 


El taller Keep Kalm & deixeu-nos dir la nostra, s’ha dut a terme dins l’oferta de tallers formatius, informatius i de sensibilització que l’Oficina Jove del Bages proposa als Instituts de Manresa. Planteja un procés d’emprenedoria vinculat a la creació i promoció d’una activitat de caire juvenil. Els tallers s’iniciaven amb un treball en grups a partir d’una dinàmica que facilitava el disseny d’una activitat i que, al final del taller, calia exposar davant de tota la classe. Al final de cada sessió tenia lloc una votació per decidir quina activitat era la més innovadora, necessària, motivadora i econòmica i tècnicament viable.

 


Entre totes les propostes triades per cada classe, un jurat n’ha escollit quatre de finalistes en funció de la seva qualitat i viabilitat.

 


Aquesta és la quarta vegada que es duu a terme el projecte Keep Kalm & deixeu-nos dir la nostra amb activitats guanyadores com una holi party o un paintball.