Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimecres, 15 de juliol de 2020 | 02:41 |

CAE i Xarranca reben assessorament dins del programa de Consultors Solidaris d'ESADE

Imatge CAE

4/6/2019

 

 

L'objectiu del programa és oferir acompanyament i assessorament a entitats del tercer sector contribuint a la millora de la seva gestió i sostenibilitat.

 

El programa de consultors Solidaris d'ESADE és un projecte de l'associació d'antics alumnes d'ESADE que ofereix de forma gratuïta acompanyament a entitats del tercer sector utilitzant l'experiència i la capacitat de gestió d'antics alumnes.

 


El CAE va ser una de les entitats seleccionades en l’edició d’aquest any. Un equip de 8 consultors i consultores han treballat durant sis mesos fent una diagnosi exhaustiva de les tres principals àrees de treball de l’entitat: la formació, els projectes i la gestió de serveis educatius i de lleure. Aquesta diagnosi s’ha focalitzat en els diferents processos de gestió que es generen en cadascuna d’aquestes àrees amb l’objectiu d’identificar-ne elements i criteris comuns i sistematitzar-ne les diferents etapes, procediments i eines de suport.

 


Els resultats del treball realitzat així com les propostes de millora varen ser presentats als membres de l’entitat en un acte celebrat el passat dijous 30 de maig, a l'Espai Òmnium.