Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Diumenge, 24 de juny de 2018 | 20:25 |

Arrenca una nova temporada de les Nits de Joc

Imatge CAE

12/9/2017

 Aquest dijous, 14 de setembre, el Club del Joc del CAE posa en marxa una nova temporada de les Nits de Joc, mantenint l’emplaçament i els horaris habituals. Tots els dijous del curs escolar, a partir de 2/4 de 10 del vespre i fins la mitjanit, el Cafè del Taller (Sobrerroca, 14, de Manresa) acollirà aquestes trobades lúdiques on tothom qui vulgui es pot apuntar a fer unes partides de jocs de taula tot prenent un refresc o una cervesa.

 


Els membres de Club del Joc són els encarregats de dinamitzar aquestes sessions, orientant en la tria dels jocs, ensenyant a jugar a nous jocs o compartint una partida. Ells també s’encarreguen de seleccionar i posar a disposició dels participants un fons de jocs amb prop d’una cinquantena de jocs de taula de diferents tipologies: d’estratègia, d’atzar, de cartes...

 


La programació de les Nits de Joc es complementarà amb tres activitats extres: una nit de jocs d’aposta i de taverna (el 5 d’octubre, en el marc de la Fira Mediterrània); el Torneig de Carcassonne de la Llum (el 22 de febrer) i el Torneig de Catan. Dia Internacional del Joc (el 17 i 24 de maig).

 


La participació a les Nits de Joc és gratuïta i no requereix cap inscripció prèvia.