Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dilluns, 28 de setembre de 2020 | 16:18 |

Alumnes del projecte lúcids es troben al Casal de Joves de la Kampana

Imatge CAE

21/1/2020

 

Per primer cop, el projecte és dur a terme al mateix centre educatiu

 

Lúcids va celebrar ahir dilluns, la primera trobada de tots els alumnes participants aquest any al Casal de Joves de la Kampana.


Aquesta jornada va tenir l'objectiu de coneixença i jocs entre l'alumnat participant de cada institut. Aquest tipus de trobades s'aniran repetint fins a finals de curs.
En els darrers anys, les sessions del projecte es duien a terme al Casal de Joves de la Kampana. Enguany, aquestes s'han traslladat als centres educatius participants, en aquest cas, l'institut Cal Gravat i l'institut Guillem Catà de Manresa.


Lúcids és un projecte d'acompanyament i reforç personal i escolar adreçat a nois i noies d'entre 13 i 14 anys, amb l'objectiu de minimitzar les seves possibilitats de fracàs escolar.


El nom LÚCIDS té un doble sentit: d'una banda és la capacitat personal de comprendre bé les coses. En el projecte apostem per promoure la lucidesa entre els joves participants, entesa com la capacitat que ells/elles tenen de ser arquitectes del seu propi futur. I això passa per, entre altres aspectes, la finalització amb èxit del seu període acadèmic obligatori i la configuració d'una personalitat positiva.


El CAE realitza aquest programa amb el finançament de la diputació de Barcelona.

 

 

Més informació del projecte