Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 13 de novembre de 2018 | 19:28 |

Patronat Fundació La Xarranca

 

 

L'actual patronat de la Xarranca, Fundació socieducativa privada va ser escollir en l'Assemblea General del CAE del dia 10 de juny de 2016 i posteriorment ratificat en la reunió del Patronat de La Xarranca celebrada el mateix dia.

 

D'acord amb l'artcle 15 dels estatuts, té una vigència de 4 anys

 

La seva composició és:

 

 

Nasi Muncunill Roca (President)

 

President de la Xarranca des de l’any 2006. Soci del CAE des de l’any 1989. Inicialment formador dels cursos de monitor/a i després dels de director/a, tècnic de l’entitat i director del CAE des de l’any 1996. També formant part d'altres equips de l'entitat -Publicacions, Noves tecnologies, Club del Joc- o de comissions organitzadores d'activitats -Esplais per la pau, Moguda a l'Agulla, Setmana de Jocs al Carrer-. Arquitecte tècnic reconvertit a gestor associatiu. Monitor i Director d’activitats de lleure. De jovenet, membre d’Hora-3, Hora 6, monitor i responsable de centre del Mijac de la Mercè, membre de l’equip de coordinació diocesana del Mijac Vic i del Consell Catalano-Balear. Apassionat de la btt, de l’esquí de fons i dels jocs de taula.

 

 

Aina Marcet Valdés (Secretària)

 

Col·labora amb el CAE, sobretot el Club del Joc des del 2009, sòcia de l'entitat des del 2011 i membre de l'equip directiu des del 2014.Tècnica superior en Animació Sociocultural treballa de tècnica de joventut en un poble de la comarca i de dinamitzadora juvenil en diferents instituts de Manresa. Vinculada al món del lleure des de ben petita i anys després com a monitora, cap i cap d'agrupament (Esplai Vic-Remei, AEiG Cavall Bernat, Mijac Poble Nou de Manresa i AEiG Pere Quart de Barcelona). Directora de lleure infantil i juvenil. També vinculada a altres entitats de Manresa. Teatre, jocs i política són algunes de les seves passions.

 

 

Ferran Renalias Zueras (Tresorer)

 

Soci del CAE i membre del Club del Joc des del 2008. Llicenciat en matemàtiques, treballa al sector financer i puntualment en la docència. Ex-escolta (12 anys a l'A.E. i G. Cardenal Lluch), aficionat a la música i al cant coral i apassionat dels jocs de taula.

 

 

Aurèlia Brunet i Masats (Vocal)

 

Sòcia del CAE, membre de l'Equip d'Esplais des del 2011 i des del 2014 també de l'Equip Directiu. Enginyera Tècnica Industrial i treballant com a cap d'enginyeria d'una empresa de manufactura de l'acer. Durant els anys 1991 al 2002 vinculada al mon de l'educació en el lleure com a monitora als Mijac Crist Rei i Mijac Valldaura, tots dos de Manresa.

 

 

Jordi Santamaria i Gamez (Vocal)


Membre del patronat de la Xarranca des de l’any 2006. Secretari des del 2006 fins al 2012. Soci del CAE des de l'any 2000 formant part de l'equip del Club del Joc, de l'Equip Directiu i formador del curs de monitors i directors de lleure. President de l'entitat des de l'any 2010. Llicenciat en Geologia i treballant en el control de qualitat de la construcció. Des dels 6 anys vinculat al món del lleure com a nen al Mijac Sagrada Familia. Posteriorment, com a monitor i director del Mijac Sagrada Familia i l'Esplai Lairet. Membre de l'associació Campi qui Jugui des de l'any 1998 i president des de l'any 2004. Percussió, correfocs i muntanya són algunes de les passions.
 

 

Laura Soler Rodriguez (Vocal)

 

Diplomada en Relacions Laborals i Postgrau en Desenvolupament del Talent a les Organitzacions per IL3-UB. Membre de l’equip tècnic de la Xarranca des de l’abril 2010, actualment com a coordinadora de RRHH. Membre de Xàldiga Taller de festes durant 10 anys, i apassionada de la música i percussió, teatre i tot allò relacionat amb el joc i educació en el lleure.

 

 

Xavier Puertas i Espin (Vocal)

 

Tresorer de la Xarranca des de l’any 2006. Soci del CAE i vinculat a l'entitat dins l' equip d'Esplais, l' equip Directiu i com a docent des de 1997. Diplomat en Direcció de Cinema i Humanitats (en curs), treballant de tècnic comunitari en una entitat veïnal de la ciutat. Monitor de l'Esplai la Font durant 14 anys. Molt aficionat al cinema, la lectura i la música.