Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dissabte, 7 de desembre de 2019 | 16:55 |

Missió i valors

Imatge CAE

 

 

La nostra missió
 

 

CAE i Xarranca som entitats sense ànim de lucre de la Catalunya Central amb vocació de servei públic que tenim com a missió contribuir a articular una societat més justa, participativa, cohesionada, respectuosa i solidària a través de l’educació i la formació, de projectes i activitats de lleure, juvenils, socioculturals i de joc, de la gestió de serveis educatius i de lleure i del suport a entitats i persones.

 

 

Les nostres visions

 

  • Volem ser entitats capaces de promoure, dur a terme i/o gestionar un ampli ventall d’activitats, projectes i serveis en els àmbits de la formació, l’educació en el lleure, el joc, la dinamització sociocultural, juvenil i comunitària, l’associacionisme i el voluntariat.

 

  • Volem comptar amb un equip humà, voluntari i professional, nombrós, cohesionat, qualificat i implicat en la missió, els objectius i les activitats de l’entitat.

 

  • Volem ser entitats participatives i democràtiques, que treballen i es gestionen amb criteris de qualitat, sostenibilitat, comunicació, transparència i innovació

 

  • Volem ser entitats de referència en l’àmbit territorial de la Catalunya Central, que treballen en xarxa amb altres agents i que projecten una imatge de confiança i proximitat.

 

 


Els nostres valors
 


Qualitat

Busquem la màxima qualitat en les nostres actuacions, aplicant criteris de professionalitat, rigor i eficàcia. La certificació de qualitat ISO 9001 obtinguda l’any 2003 ens ho avala.Proximitat

Volem ser propers al territori i a les persones que ens han vist néixer i créixer. Per això desenvolupem bona part de les nostres actuacions a Manresa, el Bages i la Catalunya Central, escoltant i treballant amb les persones d’aquest territori per intentant donar la millor resposta a les seves necessitats i interessos.
 


Participació

Volem agrupar el màxim de persones en la nostra missió: socis i sòcies, voluntaris i voluntàries, treballadors i treballadores, alumnes... La suma del treball conjunt i participatiu de tots plegats ens amplia mirades, ens dóna mes força i ens permet arribar més lluny. I també busquem la màxima participació en les activitats que organitzem. La formació, les activitats... estan dissenyades per a participants actius, que juguen, que aporten els seus coneixements i que col·laboren activament en el seu desenvolupament.
 

 

Compromís

Per tot això, la nostra acció no és possible sense la implicació i el compromís de totes les persones que configuren l’entitat. Persones compromeses amb la transformació social del nostre entorn i compromeses amb l’entitat i la tasca a desenvolupar. Un compromís que es manifesta en, il·lusió, esforç, creativitat o innovació.