Formació i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Dimarts, 21 de gener de 2020 | 19:43 |

Inscripció voluntaris i voluntàries Joc de la Llum

 

Data: 16 de febrer de 2019


Horari activitat: De les 16h a le 19h

 

Horari dels voluntaris i voluntàries: De 15h a les 19.30h, aproximadament

 

Zona de joc: Barri Antic Manresa

 

Activitat:

 

Ens trobem en un viatge futurista. Som al 2.483, ja fa 78 anys que estem vivint a l’espai i encara recordo com si fos ahir el dia que vam haver d’abandonar el planeta Terra.Per adverses situacions, vam haver de marxar-ne a causa de la falta d’oxigen que hi havia per culpa de les radiacions.Però actualment la població està molt alterada, el futur és incert, a l’espai vivim en perill ja que les previsions de menjar i oxigen se’ns acaben i és per això que necessitem retornar al nostre planeta d’origen.Necessitem ajuda! Hem d’investigar les condicions en què es troba la Terra per saber si és possible habitar-la una altra vegada. Per això enviarem grups d'expedicions per descobrir la temperatura, el nivell d’oxigen, la quantitat d’aigua en estat líquid... abans que sigui massa tard.

 

 

Formes de participació:

- Persona mutant terrestre: sou humans que heu sobreviscut a les radiacions de la Terra. Esteu enfadats amb la resta de persones que viuen a l'espai i que us van abandonar a la Terra. És per això, que quan els veigueu pel carrer haureu d'atrapar els participants i prendre'ls vides a través d'un joc ràpid. (per exmeple: pedra, paper, tisora o treure el número més al llançant els daus).Cal anar disfressat/da amb alguna malformació física com per exemple tres braços, 5 ulls, etc. Es proporcionarà maquillatge i vestimenta des del CAE però totes les aportacions de material per l'activitat seran benvingudes.


- Científic/a d'expedicions: sou humans que heu sobreviscut a l'espai, i heu baixat a la Terra abans de les expedicions de participants per començar a buscar senyals de vida habitable a la Terra. El vostre rol consisteix en estar en una prova fixa demanant ajuda als participants per aconseguir la mostra d'aigua, terra, aigua, o éssers vius superant una prova.


Cal anar disfressat/da de científic/a. Es proporcionarà maquillatge i vestimenta des del CAE però totes les aportacions de material per l'activitat seran benvingudes.Si vols participar en la creació o preparació de materials en dies anteriors a l'activitat, pots posar-te en contacte amb nosaltres a cae@cae.cat.

 

Observacions:

 

Els camps senyalats amb (*) són obligatoris


Voluntaris i voluntàries Manresa Express / Puigterràfest
*
*
*

Introdueix el codi de la imatge: