Formaciķ i serveis socioculturals
Inici Inici    Mapa Web Mapa web    contactar Contacta    | Divendres, 27 de novembre de 2020 | 23:29 |

Alˇlčrgies i intolerāncies alimentāries (FRM20108)

 

Curs: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries


Codi: FRM20108

Dates: del 24 de novembre al 22 de desembre de 2020

Format: 100% en línia

 

Durada: 20 hores


Estructura

  • 12 hores en sessions videoconferència (plataforma Zoom)
  • 8 hores treball personal (plataforma Moodle)


Horari sessions videoconferència: dimarts, de 17 a 20h. (24 de novembre + 1, 15 i 22 de desembre)

 

A càrrec de:

  • Elisabeth Hoyos. Infermera i Nutricionista amb més de 15 anys d’experiència en formació i amb consulta professional pròpia.


Adreçat a:

  • Persones treballadores ocupades
  • Places limitades per a persones en situació d’atur


Preu: Totalment subvencionat

 

Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínuaa de Catalunya.

 

 




Objectius:

  • Proporcionar els coneixements bàsics sobre al·lèrgies i les intoleràncies alimentàries
  • Saber atendre les necessitats específiques de les persones amb al·lèrgies
  • Analitzar casos pràctics


Continguts:

  • Conceptes generals
  • Reaccions adverses a aliments: classificació
  • Intoleràncies
  • Al·lèrgies
  • Situacions de risc
  • On trobem els al·lèrgens
  • Gestió del risc
  • Bones pràctiques


 




Promou: CAE

Amb el suport de:

  • Consorci de Formació Contínua de Catalunya

 

 

+ Informació sobre el Consorci de Formació Contínua de Catalunya i la formació per a persones treballadores